For the love of glass

22 april 2020 cecilia_olsson

Dildos är en riktig klassiker när det kommer till sexleksaker. Den finns i massor av olika storlekar, färger och former för att alla ska kunna hitta sin egna favorit. Dildos i glas är fantastiska på det sättet att förutom att de skänker njutning så försämras den inte med tiden, den är otroligt enkel att göra ren efter användning och den ser dessutom riktigt snygg ut. Här kommer därför tre exempel på sköna glasdildos.

Till nybörjaren

Sinful Groove är en genomskinlig glasdildo som har en design som är mycket effektiv för att framkalla njutning på hög nivå. Dildon är utformad så att den har sex stycken glaskulor som gradvis blir större vilket ger extra kittlande sensationer. Den har dessutom en perfekt böjning för att komma åt och stimulera G-punkt eller prostata. Den lena ytan gör det enkelt att föra in dildon och den är gjord i splitterfritt glas för säkerhetens skull. Man får dessutom med en snygg förvaringspåse i satin för att kunna förvara dildon på bästa sätt.

Kundfavoriten

Icicles No 18 är en härlig glasdildo som ger underbara G-punktsorgasmer. Den är tillverkad i munblåst glas och har flera tillfredställande detaljer såsom stimulerande knoppar efter skaftet och det markerade ”ollonet”. Nedtill sitter två kulor vilka kan fungera både som handtag och fot. 

Den prisvärda 

Sinful Curvy är en enkel, elegant och skön dildo med en böjd design för G-punkts och prostata stimulering. Även denna är framställd i splitterfritt glas och har en bra tyngd samt len yta som gör den behaglig att använda även under en längre tid.

Ett tips för samtliga av dessa dildos i glas är att man kan lägga de i frysen eller ett varmt vattenbad i cirka 10 minuter innan användning för en extra skön upplevelse. Hos Lovebuddy hittar man fler produkttips samt recensioner och annan intressant läsning som har med njutning att göra.