Gör en high five för hattarna på High5Shop

23 januari 2022 jonas olsson

editorial

Har du hört talas om High5Shop någon gång? Om du har det, då blir det här en repetition av sådant som du kanske redan vet. Men eftersom repetition är kunskapens, eller egentligen studiernas, moder så gör det inte så mycket. Du som däremot inte har hört talas om High5Shop än, däremot. Oh boy, vad du kommer ha glädje av den här texten. High5Shop är nämligen en hattaffär som får andra hattaffärer att se ut som pesten.

Det hörs egentligen redan på namnet. High5Shop. Det är uppenbarligen en shop som är så grym och fantastisk på alla sätt och vis att man bara känner att man måste ge någon klöver fem. Till exempel när man får hem den där kepsen eller baskern man har beställt. Du sätter den på huvudet och märker att den har perfekt passform. Eller egentligen bara när du ser loggan till High5Shop. Alltihop är anledning att ge vem som helst en “high five”.

 

high5shop

 

Fantastiska glädjeyttringar

Man mår ofta väldigt bra av att ge och få en high five tillsammans med någon. Utan att ha något vetenskapligt underlag på det är det säkert massa endorfiner och oxytociner som frigörs i det ögonblick som två handflator slår mot varandra. Man mår helt enkelt väldigt bra av att höra det där “smacket” som uppstår av två perfekt synkroniserade händer. Så bra att man helt enkelt bestämmer sig för att göra ytterligare en beställning från High5Shop.

Vilket såklart bara motsvarar ännu en hög femma. Det är en evig process av glädjeyttringar som ryms inom affärsidén att sälja fantastiska hattar, kepsar och mössor. Om du inte vill ta den här textens ord för det kan du själv gå in på high5shop.se och titta. Eller besöka den här länken: https://high5shop.se/. Men ställ dig följande fråga innan du klickar: har du någon i närheten du kan ge en high five?