Skicka paket med Dhl

23 april 2020 jenny_olsson

Det kan finnas många tillfällen när man kan behöva skicka ett paket. I tider som dessa kan man inte resa i samma utsträckning och kan inte hälsa på människor som man vill. Det kan då vara kul att åtminstone skicka en liten hälsning i form av en födelsedagspresent eller gåva till någon som kanske tagit studenten. 

Som företag kan man nu också behöva skicka mer försändelser och paket än vanligt. I vanliga fall kanske man kan resa mer i jobbet men nu när det begränsas kan man istället behöva skicka dokument och andra försändelser i större utsträckning. 

 

Om man ska skicka paket, oavsett om man är privatperson eller företag finns en smart sida att använda sig av som heter paket.se

Här kan man bland annat skicka paket med dhl, som de flesta av oss känner till och någon gång kanske har använt oss av för att skicka en försändelse. Om man bokar sin försändelse här kan man använda deras tjänster men till ett lägre pris och med bättre service. Det är både enkelt och smidigt att boka sin frakt här. Att det blir billigare än att boka direkt med DHL beror på att man vanligtvis både betalar för frakt och kundservice men här behöver man inte betala för det sistnämnda. Trots att paket.se har en bra service och en smidig tjänst. Paket.se får också rabatterade på priser av DHL med tanke på den stora mängd som de bokar via sina kunder och det gör att de kan erbjuda ännu lägre priser till sina kunder. 

På deras sida kan man enkelt fylla information om försändelsen som kan bestå av såväl dokument, pall, flyttgods, paket eller container och på bara någon minut får man fram information om försändelsen. Vilket gör att man inte bara sparar pengar med den här tjänsten genom att skicka på det billigaste sättet utan även att man sparar tid. Är man ett företag som skickar försändelser ganska ofta är detta guld värt då det sparar massor av tid.